Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les empreses ja poden demanar els Ajuts al Pràcticum d’Odisseu 2020

DIMARTS 17 MARÇ 2020

El proper 8 d'abril s’acaba el termini per a les empreses de participar a la convocatòria dels Ajuts al Pràcticum Odisseu, per incentivar que contractin universitaris en pràctiques, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.

 Les pràctiques tenen una durada mínima de 300 hores, amb una remuneració mínima de 6 € l’hora, de la qual les empreses poden sol·licitar un ajut del 50%.  Es realitzaran entre maig i setembre a empreses i institucions de zones rurals. 

Odisseu busca la implicació dels agents que intervenen en els processos de la recerca de feina com són les universitats, empreses locals, administracions... per tal de facilitar la tasca dels joves i oferir oportunitats i recursos per a la inserció laboral en el territori.

Si la vostra empresa està interessada a ser beneficiària dels Ajuts  al Pràcticum Odisseu, podeu demanar més informació contactant amb lgarrofe@noguerasegrianord.cat o bé trucant al 973 44 89 33.