Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SIGNATURA DEL CONVENI AMB LA FUNDACIÓ STARLIGHT

En el marc de les actuacions de difusió i presentació de les activitats de la destinació turística Montsec, s’ha organitzat la firma d’un conveni amb la Fundació Starlight per potenciar el turisme Astronòmic al Montsec.

El conveni té com a objectiu la col·laboració de la Fundació Starlight amb els Consells Comarcals del territori de la Certificació Starlight i més concretament amb el PAM, per tal de d’acreditar-lo com un punt de difusió i implantació a Catalunya de la Fundació Starlight, i així impulsar el turisme de les estrelles.

Entre els objectius hi ha el foment del desenvolupament econòmic en els territoris certificats, en base a la qualitat del cel nocturn protegit, promovent l’astroturisme, mitigant la contaminació lumínica i la difusió entre els escolars d’aquest recurs del territori.

En el conveni s’estableix que a més de les condicions climatològiques i de baixa contaminació lumínica, també és molt important que el territori disposi d’infraestructures d’acollida apropiades per aquest tipus de turisme científic.

L’organització d’aquest acte s’ha realitzat dins del Forum de l’Excel·lencia de Lloret.