Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

BLOCS DELS ALUMNES

En aquest apartat presentem alguns dels recursos de projecte FER. Alguns dels blocs estan disponibles en català, castellà, anglès i aranès. 

FER_SLIDER (4).png

La història gira al voltant d'un rusc d'abelles, en què una abella anomenada FER es troba amb un problema: la disminució de la població del rusc. Amb el suport dels seus companys Zanga, Work i Labora i de la seva àvia, la senyora Remei, plantejarà una sèrie de problemes i històries que permeten desenvolupar activitats.

Línia blanca per posar al web.png

BLOC 1: Quina bona idea
L’abella FER descobreix la història d'una sèrie d'invents i inventors. A partir d’aquesta història es duu a terme una activitat que consisteix que l'alumne observi les activitats empresarials del seu entorn més proper, amb la visita a l’escola d’un empresari del territori. Aquest bloc consta de 6 històries d'invents, inventors i inventores. Cada història té les seves activitats relacionades amb cada lectura. Al finalitzar el bloc, els infants entrevisten un empresari o una empresària del seu entorn.

Línia blanca per posar al web.png


BLOC 2: Els reptes de FER
FER busca solucions per fer més viable el rusc, amb el suport de Zanga, Work i Labora i les converses amb la seva àvia, la senyora Remei. Es tracta de diferents relats que permeten descobrir aspectes empresarials i dur a terme una activitat que consisteix a simular la posada en marxa d’una idea empresarial, sorgida de diferents grups de treball. Aquest bloc es basa en els reptes que ha de superar l'abella FER per millorar la gestió del rusc i fer-lo viable. L'alumant crea sense cap límit creatiu, un producte o servei, factible o no amb la tecnologia actual. En grup elaboren el seu pla d'empresa i presenten la seva idea. 

Línia blanca per posar al web.png

BLOC 3:Històries d’empreses de la Catalunya Rural
Es basa en 21 històries d’èxit empresarial dins del territori rural adaptades al nivell de cicle superior de primària per tal de donar a conèixer casos reals d'èxit professional en un entorn rural. En aquest bloc hi trobareu empreses amb una història singular i son un bon exemple de com saber aprofitar les oportunitats d'aquests territoris. Cada història té les seves activitats relacionades i un Kahoot que complementa la comprensió lectora. 


Línia blanca per posar al web.png

slider catala llibres

BLOC 1 "L'aventura de FER"              

BLOC 2 "Els reptes de FER" 

BLOC 3 "Històries d'empreses de la Catalunya Rural" 
slider llibre fer idiomes (3).png

BLOC 1 "The adventure of FER" 

BLOC 2 "The challenges of FER"
slider llibre fer idiomes (1).png

Amb la traducció i col·laboració del Conselh Generau d'Aran

BLOC 1 "Era aventura de FER" 

BLOC 2 "Es rèptes de Fer"

BLOC 3"Istòries de enterpreses dera Catalonha Rurau "


SLIDER CASTELLA.png

CUADERNO 1 "La aventura de FER"              

CUADERNO 2 "Los retos de FER" 

slider llibre fer idiomes (2).png

BLOC 1 i 2: "Noored ja ettevotlus ettevoltik FER"

 

 

Licencia de Creative Commons
L'Aventura de FER by Manuel C. Rodríguez Rodríguez, Equipo Funámbula, Consorci GAL Noguera Segrià Nord, Ramon Mayals, Montse Díaz is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional License.